Seks Oyunları Rehberi

Mucahit

Member
Seks Oyunları Rehberi
Biz, yeni bir şeyler öğrenme tutkumuzdan hiçbir zaman vazgeçmemeliyiz, hele ki yatak odası fantezileri söz konusu ise...
Seks Oyunları Rehberi

Seks Oyunları Rehberi
Cinsel hayatınızda yeni yeni yer etmeye başlamış olabilirsiniz; belki de amacınız gelecekteki baş döndürücü ilişkilere hazırlık. Doğrusunu söylemek gerekirse, nereden başlayıp nereye gideceğinizin pek bir önemi yok. Eğer seks hayatınıza yeni şeyler katma hayaliniz var ise, bu rehber tam olarak size göre. İşin gerçeği şu ki, muhteşem bir seksin nasıl yapılacağı konusunda yaratıcı olmak sizin elinizde, bunun bir sınırı yok. Bu noktada, kendi ışığınıza ve içgüdülerinize güvenmelisiniz. Sahip olduğunuz bu özgüven ile bilgilerinizi birleştirmeniz işin püf noktasıdır. Aşağıdaki Seks Oyunları Rehberi‘nde sunacağımız bir takım kurallar size güçlü temeller sağlayacaktır. Gerisi, sizin yaratıcılığınıza kalmış.
Filmlerde Gördüklerinizi Unutun
Eğer seks ile ilgili bir takım fikirlerinizi, filmler üzerinden edindiyseniz, sonuç hüsran olacaktır. Standart bir Hollywood filmini baz alırsak, aşıklar seks sırasında tutkuyla öpüşür, birbirlerinin giysilerini “koparır”, birlikte yatağa atlarlar. Tüm her şey yolunda gider ve hiçbir erkek prezervatif kullanmaz. Her iki tarafın da muhteşem bir orgazm ile işi bitirmesi de cabası.
Gerçek hayatta ise işler pek öyle değildir. Öncelikle. seks yapmak için acele etmeniz gerekmez, hatta mümkün ise acele etmeden, anın keyfini çıkarmaya, partnerinizi de baştan çıkarmaya gayret etmelisiniz. Orgazmın zirvesine ulaşabilmek için geçeceğiniz ilk yol iyi bir ön sevişmedir. Sitemizde bununla ilgili makale bulunuyor.
Seks Sadece İlişki Değildir!
Seks yapmayı keşfederken, seksin nihai sonucuna bir anda atlarsanız, işin tadı tamamen kaçacaktır. Seks sadece vajinal penetrasyondan ibaret değildir, emin olun. Her iki partner için de aşırı samimi bir seks deneyimi, uzun soluklu cinsel ilişki yaşanmadan da gerçekleşebilir.
İngiliz bir üniversitenin yaptığı araştırmaya göre, kadınların %50’lik bir kısmının ilişki sırasında “bazen” orgazm olduğunu, %20’sinin ise hiç orgazm olmadığını gösteriyor. Bu nedenden dolayı, her iki tarafın da mutlu olacağı ve orgazma ulaşacağı bir ilişki işin püf noktası. Vajinal seks, tek birliktelik şekli olarak görülmemelidir. Seks, kişiden kişiye farklı şekilde tanımlanabilir. Daha fazla dokunuş, daha çok parmak hareketi gibi pek çok ateşli hareket, muhteşem gecelerin içerisinde yer almalı.

Ön Sevişme İşinde Ustalaşın!
Seks yapmaya yeni başlamışken ve ya öğrenirken, ön sevişme sanatında kendinizi mutlaka geliştirmelisiniz. Ön sevişmeyii hızlı bir ısınma turundan ziyade, yemek öncesi lezzetli aperatif olarak görmelisiniz.
Unutmayın;ön sevişme seksten bağımsız bir öğe kesinlikle değildir. Dolayısıyla, yapılıp yapılmamasını düşünmek bile büyük bir hata ve saçma. Ön sevişme, seksin kendisi bile olabilir. Tüm vücudun birbirine temas etmesi, ateşli öpüşmeler, el marifetleri, oral seks ve biraz masaj… Bu saydıklarımızı yaparak kendinizi bulutların üzerinde hissedebilirsiniz.
Çıplak Olmaktan Kesinlikle Çekinmeyin!
İnsanlar genellikle çıplak olmaktan utanmaktadırlar. Öyle ki, sevdikleri insanların veya partnerlerinin karşısında bile çıplak olmaktan kaçınıyorlar. Herkes, sadece kendi bedenindeki sorunları görmeye meyilli. Göbeğimiz var, bir mememiz diğerinden daha büyük, belki de bizimle mezara kadar gelecek doğum lekemiz var… Fakat, unutmamanız gereken tek şey, hiçbir bedenin mükemmel olmamasıdır. Üstelik, sizi gerçekten seven birisi bunlara takılmayacaktır, rahat olabilirsiniz. İçerinizde ta çocuk yaşlarınızdan yaşayan güvensizlikleri bir kenara bırakıp, rahat olabilirsiniz. Özgüven, başarılı seksin tanımıdır!
Eğlenmeyi Bilin!
Kendinize karşı güveninizi tam seviyeye çıkardığınızda, yataktaki tek düşüncenizi kendi orgazmınız olmaktan kesinlikle çıkarın. Eğer karşı taraf – partneriniz de orgazm olup, zevkin doruklarına ulaşamazsa, bir süre sonra ilişkiniz sonlanabilir.