AİDS Nedir, Nasıl Bulaşır?

Mucahit

Member
Hayatınızın en güzel günlerinden birinde herhangi bir arkadaş toplantısında ya da kalabalık bir noktada bir bayanla tanıştınız. Bu bayanla sohbetiniz her geçen gün ilerledi ve kendinizi bir anda partneriniz ile birlikte yatakta buldunuz. Bu durumun heyecanıyla neredeyse her şeyi unutuyorsunuz. Bu durumda aklınızdan çıkmaması gereken en önemli şey karşı cinsle ilişkiye girdiğinizde yaşama olasılığınız yüksek olan AİDS hastalığını da engellemeye çalışmaktır. Bu sebeple muhakkak ilişkilerinizde prezervatif kullanmanız gerekiyor. Bu konu hakkında gerekli bilgileri Aids belirtileri nelerdir? sizlerle paylaşacağız.

İlişkinizde Hazzınızı Dizginlemeye Çalışın
Bir kadınla birliktelik yaşarken cinsel açlığınızı dizginlemek sizin için çok zor olacaktır. Bu sebeple hazzınızı dizginleyemeyecek olsanız bile kendiniz ve sağlığınız için gerekli önlemleri almanız gerekiyor. Burada yatağınızı paylaştığınız kişiyi uzun süre bile tanıyor olsanız bu durum sizi hastalıklardan korumaya yetmeyecektir. Bu sebeple korunmayı zahmetli bir iş olarak görerek ilişkinizde arkaplana atmanıza gerek yok.


AİDS Nedir, Nasıl Bulaşır?
AİDS çağımızın en tehlikeli hastalıklarından biridir. HIV adı verilen virüsün cinsel yollarla bulaşmasından kaynaklı olarak bazı semptomların oluşmasına sebebiyet verir. Bu virüsün en önemli etkisi kişinin bağışıklık sistemini tamamen çökerterek hastalıklara karşı savunmasız hale getirmesidir. Herhangi bir şekilde kanında HIV virüsünü taşıyan bir kişiyle cinsel ilişki yaşamanız durumunda bu virüsü çok yüksek ihtimalle kapacaksınız.